marime text:

8 ani de inchisoare pentru femeia care si-a torturat nepoata si a aruncat-o de la etaj de ziua ei!

Femeia din Lugoj care si-a ars nepoata cu o tigara si a aruncat-o apoi de la etajul trei a fost condamnata la opt ani de inchisoare. Miercuri, politistii au luat-o de acasa si au dus-o acolo unde ii este locul: dupa gratii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intre timp, familia fostului fotbalist Rotariu a adoptat copila. Ca sa poata merge din nou si sa isi foloseasca mainile, cea mica a suportat zeci de operatii. Mai are nevoie de cateva interventii, al caror cost se ridica la 100.000 de euro.

Ramasa in grija bunicii dupa ce mama ei a plecat la munca in strainatate, viata Kasandrei a fost un cosmar fara sfarsit. Copila, care la vremea respectiva avea numai trei anisori, a trecut prin chinuri cumplite, care cu greu pot fi indurate chiar si de un adult.

Pentru ca o considera o povara, bunica a nenorocit-o in bataie in repetate randuri. In urma cu trei ani, chiar de ziua copilului, Kasandra a primit cea mai grea lovitura - bunica ei a aruncat-o de la etaj. A ajuns la spital cu oasele zdrobite, iar medicii i-au dat putine sanse desupravietuire.

Bunica fetitei a fost cercetata pentru tentativa de omor. In prima faza, instanta de judecata a condamnat-o la 12 ani de inchisoare. Femeia a facut recurs, iar magistratii au hotarat sa-i scada pedeapsa cu patru ani de zile. Miercuri, politistii au luat-o de acasa si au dus-o direct in arest.

Dupa luni de zile petrecute in spital, soarta Kasandrei s-a schimbat. A fost adoptata de doi oameni cu suflet: Dana si Iosif Rotariu.

Din pacate, drama micutei de nici 6 ani continua si acum. Din cauza tratamentului inuman aplicat de bunica, Kasandra nu-si mai poate folosi mainile si picioarele. Are nevoie disperata de mai multe operatii in strainatate, care depasesc suma de o 100.000 de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu