marime text:

Irinel Columbeanu: "Nu vreau ca fetita mea sa traiasca sub acelasi acoperis cu o persoana cu moravuri usoare"

Irina Columbeanu ramane deocamdata langa tatal ei, dicteaza judecatorii, care resping din nou cererea Monicai de a-si recupera fiica. Decizia a venit la jumatatea unei zile pline de infatisari pentru cei doi soti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A inceput procesul de desfacere a casatoriei, cu pretentii surprinzatoare din partea doamnei: sa isi pastreze numele de familie, sa primeasca o pensie de intretinere, fetita, si, culmea, sa se mute inapoi la Izvorani.

Noua echipa de avocati a refuzat sa explice aceasta ultima cerere. "Asta e dragoste cu forta", reactioneaza milionarul.

Dupa un week-end aparent linistit, Monica si Irinel Columbeanu au batut drumurile intre instantele de la Bucuresti si Buftea. Cele doua procese programate pentru luni i-au facut sa tina secrete strategiile menite sa le aduca sentintele favorabile. Cat se poate de tacuta, Monica si-a luat totusi prin surprindere sotul.

Noile pretentii ale doamnei Columbeanu in ceea ce priveste divortul vor trebui argumentate. Monica a avut cerinte si in recursul legat de incredintarea Irinei.

Si pentru ca este o lupta fara menajamente intre sotii Columbeanu, omul de afaceri a tinut sa le precizeze judecatorilor de ce nu vrea ca fata lui sa ajunga in grija mamei: "nu vreau ca fetita sa traiasca sub acelasi acoperis cu o persoana cu moravuri usoare" - aluzie la Ramona Gabor.

Nici Monica, nici avocatii ei, nici cumnata milionarului, nu au comentat aceste afirmatii.

In toata agitatia din jurul institutiilor in care s-au prezentat cei doi si-au facut aparitia si cateva pretinse ghicitoare, gata sa intervina si ele in imensul scandal al despartirii.

Sotii Columbeanu se vor reintalni oficial peste doua saptamani.

Cei doi au stat zeci de minunte aproape unul de celalaltatat la Tribunal, cat si Judecatoria Buftea. Nici nu s-au privit, nu si-au vorbit. S-au evitat ostentativ. Nici nu e de mirare, pentru ca razboiul dintre ei a ajuns intr-o faza care nu mai permite niciun compromis.

Mai mult, Irinel a adus in fata judecatorilor probe cu care sa-si desfiinteze practic adversarul - cateva inregistrari video - cel mai probabil inregistrari cu mama soacra ce nu au fost date publicitatii, dar si un raport de evaluare psihologica a Irinei.

Irinel a cerut ca aceste probe sa fie ascunse cu orice pret de ochii lumii, asa ca vor fi pastrate pe toata durata procesului in cutia cu valori a instantei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu