marime text:

Dan Diaconescu si Doru Parv au fost retinuti pentru santaj si amenintare

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, si realizatorul TV Doru Parv au fost retinuti, marti dimineata, de procurorii DNA, pentru santaj si amenintare in legatura cu primarul comunei aradene Zarand, Ion Mot, cei doi urmand sa fie dusi la instanta cu propunere de arestare preventiva.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii au emis pe numele lui Dan Diaconescu si a lui Doru Parv ordonante de retinere pentru 24 de ore, dupa ce acestia au fost audiati mai multe ore la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Avocatul Daniel Fenechiu, care il apara pe Doru Parv, a declarat marti dimineata ca cei doi au fost retinuti pentru santaj, precizand ca acest dosar este unul politic.

Avocatul lui Dan Diaconescu, Mihai Rapcea, a declarat pentru Mediafax ca ordonantele de retinere au fost date in jurul orei 6.00 si ca intre Diaconescu si Parv nu a mai existat nicio confruntare.

Acesta a aratat ca, in opinia clientului sau, gestul procurorului Gheorghe Bocsan de a nu mai face nicio confruntare, desi il sfatuise pe Dan Diaconescu sa ramana la sediul DNA pana vine Doru Parv de la Arad pentru a face acest lucru, a fost unul de rea-credinta. Avocatul a precizat ca din acest motiv aparatorii lui Diaconescu si Parv vor face plangeri impotriva ordonantelor de retinere emise pe numele celor doi.

Rapcea a adugat ca, potrivit procurorului, cei doi vor fi dusi marti, in jurul orei 18.00, la instanta Judecatoriei sectorului 1, cu propunere de arestare preventiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu