marime text:

Cutitarul din Iasi care a intepat 17 femei, condamnat la 6 ani de inchisoare!

6 ani de inchisoare este pedeapsa pe care judecatorii Tribunalului Iasi au stabilit-o pentru individul de 35 de ani, care in luna februarie, a semanat panica printre femeile din Iasi, dupa ce a intepat cu un cutit 17 tinere. Individul, care pana acum a fost cercetat in stare de arest, a primit sentinta revoltat: se considera nevinovat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Petru Gavrilas este acuzat de ultraj, lovire si port fara drept al unei arme albe. A fost prins repede, cu autorul unui trecator, care l-a recunoscut din portretul robot si l-a imobilizat, pana la venirea politistilor.

Aparatorii sai si-au bazat pledoaria pe problemele psihice pe care sustin ca individul le-ar avea. Nu de aceeasi parare sunt si victimele sale, care au trait zile intregi cu spaima. Pana si medicii care le-au avut in grija au fost bulversati.

Din fericire, niciuna dintre victime nu a fost infectata cu vreun virus periculos. Nu au vrut vreo dauna materiala in proces, insa cer ca individul faca puscarie. Mai ales nu este la prima fapta penala - a fost inchis 8 ani, pentru viol. Psihiatrii au gasit chiar si o explicatie pentru atacurile sale: un individ frustrat, care vrea sa se razbune pe femei.

Gavrilas are o sansa sa isi dovedeasca nevinovatia la recurs. Sau, din contra, sa primeasca pedeapsa maxima: 10 ani dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu