marime text:

Cristian Cioaca, fata-n fata cu judecatorii! Procurorii au finalizat dosarul in care este acuzat de furt

Procurorii brasoveni l-au trimis astazi in judecata pe Cristian Cioaca, pe care il acuza oficial si de furt. Plangerea impotriva lui a fost formulata de parintii avocatei Elodia Ghinescu in 2008, iar vreme de doi ani procurorii au instrumentat cauza.      
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cristian Cioaca este acuzat ca, imediat dupa disparitia Elodiei, in 2007, din apartamentul lor a disparut si tot ce avea ea mai de pret: bijuterii, haine de blana, ceasuri scumpe, parfumuri, poseste si pantofi de marca. La lista se adauga un laptop, imprimanta, fax, carti si fotografii.

Parintii avocatei spun ca au avut si ei in casa fiicei cateva lucruri care acum nu mai sunt: ii romanesti valoroase, covoare, o lada de zestre si o haina de blana. Toate aceste lucruri insumeaza cam  700.000 de lei, iar parintii avocatei sunt convinsi ca le-a luat ginerele lor

Acuzatia de furt completeaza lista infractiunilor care atarna pe umerii politistilui. Cristian Cioaca este acuzat ca si-a omorat nevasta. Si in plus este cercetat de DIICOT si pentru violarea corespondentei electronice a Elodiei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu