marime text:

Condamnat pentru proxenetism, creatorul de moda DyAndy vrea sa intre in politica!

Creatorul de moda DyAndy, care se facea remarcat, acum cateva luni, printr-o colectie impresionanta de probe ridicate de procurori din clubul sau de noapte - un cuib pentru proxenetism, in realitate - a primit marti cea mai buna veste. Judecatorul a decis ca sa nu-l trimita dupa gratii, ci sa-i dea o pedepasa cu suspendare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Judecatoria Sectorului 1 a decis marti ca DyAndy sa primeasca pentru proxenetism 4 ani de inchisoare, cu suspendare. Instanta a mai decis ca termenul de incercare sa fie de 8 ani, ceea ce inseamna ca in aceasta perioada, creatorul nu trebuie sa mai comita vreo infractiune, pentru ca altfel pedeapsa va trebui executata.

Creatorul de moda isi sustine in continuare nevinovatia si spune ca va face apel si va cere achitarea.

Cat despre planurile de viitor, DyAndy si-a anuntat reintoarcerea in moda, cu o noua colectie, care va aparea saptamana viitoare. In plus, el vrea sa se lanseze si in politica.

Danut Parvan, cunoscut in lumea modei sub numele de DyAndy, a fost arestat in august anul trecut, in urma unei descinderi in clubul sau de noapte. Procurorii il acuzau de proxenetism. Mai exact, spuneau anchetatorii in rechizitoriu, "fara sa tina cont de varsta acestora sau de discernamantul lor, creatorul de moda intretinea cu tinerele pe care le racola relatii sexuale, sub pretextul ca le invata meserie si le introduce in lumea modei". Apoi, fetele erau oferite clientilor contra unor sume intre 200 si 500 de lei.  Afacerea ar fi durat cel putin un an.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu