marime text:

Cioaca a mintit la testul poligraf - vezi care au fost cele 10 intrebari!

In 30 de zile, vom afla cu  siguranta daca exista dovada ca Elodia Ghinescu a fost ucisa. Avocata familiei spune ca din craniul gasit pe malul Oltului a fost extras un dinte, asa ca testul ADN va fi gata mai repede.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe de alta parte, surse din interiorul anchetei au facut publice intrebarile la care politistul Cristian Cioaca a mintit, potrivit detectorului de minciuni. Toate se leaga de faptul ca si-ar fi omorat sotia.

Faptul ca, in afara craniului, nu s-a mai gasit in zona nimic, desi politistii au scotocit totul pe o raza de 10 kilometri,
corespunde scenariului pe care lucreaza anchetatorii. Si anume ca politistul Cristian Cioaca ar fi imprastiat bucati din cadavrul Elodiei in mai multe regiuni.

Studiat indelung de legistii din Covasna, craniul n-a putut da pana acum decat asemanari care duc cu gandul la avocata: varsta, vechimea osului si o lovitura mai veche la tampla.

Pe de alta parte, investigatorii ar mai avea un indiciu: politistul Cristian Cioaca a mintit in timpul testului cu detectorul de minciuni. Pulsul si tensiunea i-au crescut cand a vorbit despre presupusa lui legatura cu disparitia Elodiei.

Testul poligraf a fost realizat in septembrie 2007 si contine zece intrebari. Unele dintre ele sunt cele standard, pentru a stabili reactia normala a organismului.

Intrebarea 1. Te numesti Cristi? Raspuns: DA
Intrebarea 2. Ai de gand sa minti la acest test referitor la acest caz? Raspuns: NU
Intrebarea 3. Te-ai gandit vreodata sa omori pe cineva? Raspuns: NU
Intrebarea 4.  Miercuri, 29.08.2007, tu ai omorat-o pe Ghinescu Elodia Marilena? Raspuns: NU
Intrebarea 5.  Locuiesti in Arad? Raspuns: NU
Intrebarea 6.  Inainte de 2004, ai ranit vreodata grav pe cineva in mod intentionat? Raspuns: NU
Intrebarea 7.  In noaptea de 29/30.08.2007, vie sau moarta, tu ai transportat-o undeva pe Ghinescu Elodia Marilena? Raspuns: NU
Intrebarea 8.  Ai fost vreodata atat de nervos incat sa vrei sa omori pe cineva? Raspuns: NU
Intrebarea 9.  Vie sau moarta, sti unde este acum Ghinescu Elodia Marilena? Raspuns: NU
Intrebarea 10. Ai implinit 40 de ani? Raspuns: NU

Conform reactiilor inregistrate de aparat, intrebarile la care raspunsul lui Cioaca a fost simulat sunt intrebarile 4, 7 si 9. Astfel, Cioaca a mintit cand a spus ca nu el este cel care a omorit-o pe Elodia!

Proba cu testul poligraf ramane insa una doar colaterala in orice proces, astfel ca aceasta este insuficienta pentru condamnarea lui Cristian Cioaca in cazul Elodia Ghinescu.

Avocata Elodia Ghinescu avea 38 de ani cand a disparut de acasa, la sfarsitul lui august 2007. Sotul ei, politistul Cristian Cioaca, a anuntat Politia dupa o saptamana. Anchetatorii au gasit urme de sange in apartamentul celor doi soti si in masina barbatului. Timp de 3 ani, au cautat-o cu scafandri in lacuri, cu jandarmi in rape si chiar au sapat in cimitire. Nu i-au putut gasi insa cadavrul, singura proba de care anchetatorii spun ca mai au nevoie pentru a-l acuza pe politist.

Craniul gasit pe malul Oltului va fi predat joi de sefa IML, politiei judetului Covasna. Criminalistii il vor trimite in Bucuresti, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti. Aici se va incerca reconstructia faciala, va fi supus testelor AND si altor analize, pentru a afla daca este intr-adevar al Elodiei Ghinescu. Timp de cinci luni, legisti din Covasna si Cluj au incercat sa faca ei acest lucru dar, cu toate stradaniile lor, lipsa aparaturii de specialitate i-a impiedicat sa afle adevarul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu