marime text:

Sorin Ovidiu Vantu, dus in arest. A inceput sa tipe, cand politistii l-au atins la un picior!

Sorin Ovidiu Vantu, retinut pentru santajarea lui Sebastian Ghita, a fost scos din sediul Parchetului instantei supreme si dus cu o duba in arestul Directiei Cercetari Penale, urmand ca joi sa fie judecata propunerea procurorilor de arestare preventiva, de catre Judecatoria sectorului 1.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul de afaceri nu a facut nicio declaratie in legatura cu retinerea sa in acest caz.

In timp ce era urcat in duba scaunul cu rotile in care se afla Vantu, politistii l-au atins pe omul de afaceri la un picior, moment in care acesta a inceput sa tipe.

Cei sapte-opt paznici ai lui Vantu care il asteptau in fata sediului Parchetului au incercat sa ii tina pe jurnalisti departe de acesta.

Sorin Ovidiu Vantu a fost retinut pentru santaj de procurorii Parchetului instantei supreme, pentru ca a pretins lui Sebastian Ghita 150.000 de euro.

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, au dispus la data de 19 aprilie 2011 inceperea urmariri penale, iar, miercuri, retinerea inculpatilor Sorin Ovidiu Vantu si Cezar Ion Ilie, pentru santaj, informeaza Ministerul Public.

Din probele administrate pana la acest moment procesual, a rezultat ca, in perioada martie - aprilie 2011, sub amenintarea denuntarii unilaterale a unui contract de consultanta si management, Vantu a pretins partii vatamate Sebastian Ghita suma de 150.000 euro. In situatia neconformarii acestei cerinte, partea vatamata ar fi pierdut sume importante de bani.

"Actele de amenintare si constrangere au fost intreprinse de inculpatul Vantu atat personal, cat si prin intermediul inculpatului Cezar, care la randul sau urma sa obtina un folos injust. Inculpatul Vantu a recurs la amenintari cu moartea la adresa partii vatamate si a familiei, de natura a induce acesteia temerea ca se pot materializa, fapt ce l-a determinat sa-si ia masuri de protectie", arata sursa citata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu