marime text:

Botez in penitenciar - copii care isi incep viata dupa gratii, alaturi de mamele lor!

Pedepsiti fara vina. In Romania, zeci de bebelusi traiesc intr-un univers in care in loc de flori au gratii la ferestre. Inca din clipa in care primesc taina botezului si pina fac primii pasi, totul se intimpla in penitenciar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intr-un astfel de loc vorbele preotului capata un alt inteles. Mamele celor doua fetite au ajuns aici tocmai pentru inainte sa fie inchise au facut un pact gresit si nu ales calea cea buna. S-au intors apoi intr-un univers marginit.

De dimineata pana seara, mama se ia cu treaba. Spala hainute si le intinde pe zabrelele de la fereastra. O data pe zi iese la plimbare cu fata. Mai au la dispozitie doar 7 luni impreuna.

In aceeasi situatie este si Liliana care va iesi din inchisoare la 49 de ani. A primit 15 ani si nu poate sa benefizieze de intreruperea pedepsei. Daca o intrebi ce a facut schimba subiectul.

Nina Stroe, ofiter de presa Penitenciarul Spital Rahova "Am ramas surprinsa de o mama detinuta care a a spus ca ea nu vrea sa-si creasca copilul acasa, vrea sa ramana in detentie. Majoritatea au mai bune conditii in penitenciar decat au acasa. Noi le asiguram din prima zi de nastere tot ce au nevoie: pampers, lapte."

Dar cum pina la urma pruncii nu au nicio vina si nu pot fi inchisi pentru pacatele mamelor sunt luati de linga acestea. Ajung in grija statului sau a rudelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu