marime text:

Averea lasata de Ion Dolanescu va creste cu 500.000 de euro! Razboiul dintre fii s-a intetit in instanta

Se aprinde si mai tare disputa dintre fiii regretatului Ion Dolanescu. Un document depus marti la Judecatorie si care evalueaza o parte a averii arata ca Ionut si Dragos au toate motivele sa se lupte pentru mostenire.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Expertii spun ca numai din drepturile de autor si cele conexe trebuie sa imparta in urmatorii ani jumatate de milion de euro.

Ionut si Dragos nu mai sunt fratii iubitori de odinioara. La mijloc e miza mare. De pilda, drepturile de autor, estimate marti de experti:

2011 - 27.682 EURO
2012 - 41.939 EURO
2014 - 63.000 EURO
2029 - 5.300 EURO
2039 - 2.000 EURO

Memoria artistului e inca vie si viu e si interesul celor care ii vor cumpara in anii ce vin discurile. Pe masura ce timpul va trece, vanzarile vor scadea, la fel si drepturile de autor. Cam aceleasi tendinte au si drepturile conexe pe care mostenitorii le vor incasa an de an. Estimarile arata insa ca aceste sume pot fluctua - nu sunt sigure suta la suta.

O alta expertiza, de aceasta data referitoare la terenurile de la Butimanu, vorbeste despre o valoare de aproape 20.000 de euro. Mai raman de finalizat expertizele legate de casa din centrul Bucurestiului, cea de la Sinaia si un teren in Pipera.

Apoi, judecatorii vor decide cat ia Ionut Dolanescu si cat Dragos.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu