marime text:

Adi de la Valcea trebuie sa le plateasca daune lui Corneliu Vadim Tudor si lui Marian Nistor!

Interpretul de manele Adi de la Valcea are toate motivele sa cante melodia "Suparat sunt, Doamne, suparat", care ii placea si lui Gigi Becali.  El a fost gasit vinovat ca le-ar fi incalcat drepturile de autor compozitorului Marian Nistor si poetului Corneliu Vadim Tudor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa doi ani de procese, Tribunalul Bucuresti il obliga pe interpret sa le plateasca daune celor doi, pentru piesa "Fa-ma, Doamne, lacrima".

Adi de la Valcea trebuie sa le platesca lui Marian Nistor si lui Corneliu Vadim Tudor cate 20.000 de lei daune morale, pentru ca ar fi folosit in propriul repertoriu cantecul "Fa-ma, Doamne, lacrima", scris de cei doi.

In plus, Adi de la Valcea trebuie sa achite daune si unei case de discuri, in valoare de 10.000 de lei. Daniela Gyorfi, in schimb, a scapat basma curata. Desi a fost acuzata si ea de incalcarea drepturilor de autor, judecatorii tribunalului nu au fost de aceeasi parere.

Mai mult, Vadim Tudor si Marian Nistor ar trebui sa-i plateasca ei celebrei cantarete toate cheltuielile de judecata, 2.300 de lei.

Sentinta nu este definitiva, ea poate fi contestata la Curtea de Apel.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu