marime text:

Acuzat dupa o luna pentru moartea unui om! Soferul bataus din Craiova nu scapa nepedepsit

Soferul din Craiova care a batut un barbat pentru ca traversa prea incet, acesta murind in spital cateva ore mai tarziu, a fost acuzat pentru lovituri cauzatoare de moarte, dupa ce legistii au stabilit ca exista legatura intre agresiune si decesul barbatului. Initial, agresorul fusese arestat doar pentru tulburarea linistii publice.
Acuzat dupa o luna pentru moartea unui om! Soferul bataus din Craiova nu scapa nepedepsit
Cosmin Dragan, de 22 de ani, a fost pus sub acuzare, marti, de procurorii din Dolj. Acestia au primit rezultatul expertizei medico-legale, care spune clar ca loviturile tanarului i-au provocat decesul lui Pavel Rentea, de 62 de ani.
 
Lui Cosmin Dragan i s-a adus deja la cunostinta noua acuzatie. Dosarul lui va fi transferat la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, care-l va cerceta in continuare pentru lovituri cauzatoare de moarte si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.
 
Cosmin Dragan l-a batut pe Pavel Rentea la inceputul lunii aprilie, pe motiv ca acesta din urma traversa prea lent strada. Barbatul a murit la cateva ore dupa incident. Dragan a fost arestat patru zile mai tarziu pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii publice, insa investigatiile ulterioare au aratat ca el are legatura cu decesul lui Pavel Rentea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu