marime text:

7 ani de inchisoare pentru hotul care l-a injunghiat de 11 ORI pe proprietarul casei in care a intrat sa fure!

Un barbat care in noiembrie 2010 a intrat in casa peste un tanar cu intentia de a fura si i-a aplicat acestuia 11 lovituri de cutit a fost condamnat la sapte ani si zece luni de inchisoare de Tribunalul Brasov, pentru tentativa de omor deosebit de grav.
7 ani de inchisoare pentru hotul care l-a injunghiat de 11 ORI pe proprietarul casei in care a intrat sa fure!

Magistratii Tribunalului Brasov l-au condamnat pe Stanciu Nicolae Ionut la sapte ani si zece luni de inchisoare, inculpatul facand recurs la decizia instantei.

Potrivit purtatorului de cuvant al Tribunalului Brasov, Daniel Cosma, recursul se va judeca in 6 iulie la Curtea de Apel Brasov.

Barbatul a intrat, in noaptea de 24 spre 25 noiembrie 2010, intr-o locuinta din Codlea (Brasov) cu intentia de a fura. El a fost insa surprins de tanarul in camera caruia intrase, astfel ca intre cei doi a izbucnit un conflict. Agresorul a fugit, insa tanarul l-a urmarit aproximativ 50 de metri in afara locuintei si l-a prins. A urmat o lupta in strada intre cei doi, iar barbatul care venise la furat a scos un cutit si l-a injunghiat pe tanar de 11 ori in abdomen si in torace, perforandu-i unul dintre plamani.

Tanarul a reusit sa se intoarca in casa si sa-si anunte parintii. Ulterior, victima a fost transportata la Spitalul Judetean Brasov.

Politistii brasoveni l-au prins pe agresor in 16 decembrie 2010, fiind suspectat ca, in perioada septembrie-noiembrie, a comis 11 furturi din locuinte din localitatile Codlea si Ghimbav. Stanciu Ionut a furat telefoane mobile, aparatura electronica si sume de bani, in valoare totala de 13.000 de lei.

Ulterior, politistii Serviciului Investigatii Criminale au stabilit ca acesta este suspect si in cazul tentativei de omor din noiembrie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu