marime text:

4.000 de romani au castigat procesul pentru restituirea taxei de prima inmatriculare

Toti romanii care au platit prima inmatriculare pot cere instantelor restituirea banilor, mai ales dupa ce Curtea Europeana de Justitie s-a declarat de partea lor. 12.000 de romani au deja un proces pe rol, iar 4.000 au si castigat.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intre timp, Guvernul nu vrea sa renunte la acesti bani si a rebotezat taxa de inmatriculare, "taxa de poluare".

Cei care au platit taxa de prima inmatriculare incepand din iulie 2008, pentru masini second-hand aduse din strainatate, se simt razbunati.

Decizia Curtii Europene de Justitie trebuie aplicata in toate tribunalele romanesti, in situatii similare in care se cere restituirea taxei de prima inmatriculare. La proces se ajunge insa doar daca Fiscul refuza returnarea banilor.

Autoritatile nu se arata ingrijorate, pentru ca au schimbat legea in urma cu cinci luni. Acum, in locul taxei de prima inmatriculare, se plateste o taxa de poluare, care a fost majorata cu 30-40% de la inceputul anului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu