marime text:

23 de ani de inchisoare pentru Galusca - si-a injunghiat vecinul, pentru ca i-a furat vinul!

Un barbat din localitatea ieseana Miroslava a fost condamnat, marti, de judecatorii Tribunalului Iasi, la 23 de ani de inchisoare, pentru omor deosebit de grav, fiind acuzat ca a injunghiat cu cutitul un alt barbat, pe motiv ca acesta ii furase vin din gospodarie.
23 de ani de inchisoare pentru Galusca - si-a injunghiat vecinul, pentru ca i-a furat vinul!

Judecatorii Tribunalului Iasi l-au condamnat, marti, pe Constantin Galusca, de 46 de ani, din localitatea ieseana Miroslava, la 23 de ani de inchisoare, acesta fiind acuzat ca a ucis un barbat care venise sa-l ajute la niste treburi in gospodarie, aplicandu-i cateva zeci de lovituri de cutit.

Potrivit anchetatorilor, in 20 aprilie, Constantin Galusca a fost ajutat la treburi in gospodarie de catre un vecin, iar seara cei doi au baut impreuna.

Intre cei doi barbati a izbucnit o cearta, iar la un moment dat Galusca a luat un cutit, aplicandu-i vecinului sau cateva zeci de lovituri.

Galusca a povestit anchetatorilor ca s-a enervat pe vecinul sau, pe care il banuia ca i-a furat 400 de litri de vin din gospodarie.

Ulterior, barbatul a lasat cadavrul in propria casa, plecand in sat ca sa-si procure tigari.

Galusca si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor, spunand insa ca nu-i pare rau de cele intamplate. El a explicat ca a vrut sa se razbune pe vecinul sau.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu