marime text:

Ziarist grec, impuscat mortal in fata casei, cu o arma automata! Cel putin 20 de focuri trase!

Un ziarist grec a fost asasinat, luni dimineata, in fata locuintei sale din cartierul Ilioupolis din sud-estul Atenei, au anuntat surse din cadrul politiei, precizand ca autorii crimei au reusit sa fuga, relateaza AFP.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cel putin trei atacatori au deschis focul, in jurul orei locale 5.20 (6.20, ora Romaniei), asupra ziaristului Socratis Guiolias, in varsta de 35 de ani, care a decedat pe loc.

Atacatorii au fugit ulterior la bordul unei masini.

Conform primelor informatii, necunoscutii i-au cerut ziaristului sa iasa din casa, spunandu-i ca masina lui a fost furata, dupa care au deschis focul asupra sa cu arma automata. La fata locului au fost descoperite circa 20 de cartuse.

Anchetatorii iau in considerare mai multe piste, inclusiv cele privind o crima comisa de extremisti.

Grupul extremist Secta Revolutionarilor, aparut anul trecut, a amenintat cu moartea "toti ziaristii", dupa ce a revendicat un atac armat comis in iunie 2009 asupra unui post de politie, soldat cu moartea unui politist, dar si un atac cu arme de foc asupra unui post de televiziune privat, in februarie 2009.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu