marime text:

Zeci de localitati din Japonia au ramas doar pe harta! Ultimul bilant: 11.000 morti si disparuti, 500.000 - fara case

Teama de radiatii este doar o parte din cosmarul pe care il traiesc japonezii de 6 zile incoace. Potrivit ultimului bilant, numarul mortilor si disparutilor a trecut de 11.000, in timp ce jumatate de milion de oameni nu mai au un acoperis.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Toti depind acum de ajutoarele guvernamentale si de generozitatea conationalilor. Milioane de japonezi neafectati de cutrmeur si tsunami doneaza masiv alimente, haine, paturi, corturi si medicamente pentru sinistrati.

Distrugerile sunt incredibile; zeci de orase si sate nu mai exista decat pe harti. Doar la Sendai sunt 247 de centre de prim ajutor in care s-au adapostit 70.000 de sinistrati.

La Ofunato, o echipa de salvatori britanici cauta supravietuitori. Casa cu casa, camera cu camera. De cele mai multe ori, in ruine sunt gasite doar trupuri neinsufletite.

Liniile telefonice inca nu functioneaza in totalitate, asa ca oamenii isi asteapta randul si ca sa dea un telefon. Un apel catre rude poate insemna speranta sau disperare.

Catastrofa pe care o traiesc i-a facut pana si pe japonezii atat de rezervati sa planga precum copiii.

In fata avalansei de tragedii prin care trece poporul sau, imparatul Akihito a renuntat la discretia extrema a familiei imperiale si le-a adresat supusilor un mesaj de condoleante, dar si de imbarbatare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu