marime text:

Violente in SUA, in urma verdictului in cazul politistului care a omorat un tanar de culoare! VIDEO

Fostul politist Johannes Mehserle (28 de ani) a fost scapat de acuzatia de crima, insa a fost condamnat pentru omor involuntar, in urma procesului in care a fost judecat pentru moartea lui unui tanar de culoare. Vestea a provocat violente de strada in California, in urma carora aproape 100 de persoane au fost arestate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oscar Grant, in varsta de 22 de ani, a fost impuscat mortal in spate, in timp ce se afla cu fata la pamant si era imobilizat de alti politisti. Mehserle a spus sub jurmanat ca totul a fost un accident si ca a folosit din greseala revolverul, in locul pistolului cu electrosocuri. El risca o pedeapsa cu inchisoarea intre 2 si 3 ani, insa sentinta ar putea fi majorata cu 3, 4 sau 10 ani, deoarece moartea victimei a fost provocata de o arma de foc. Un judecator va anunta decizia pe data de 6 august.

Rudele lui Grant s-au declarat revoltate si considera ca fostul politist ar trebui sa execute minim 40 de ani de inchisoare, deoarece a fost vorba de crima.

Pe strazile din Oakland au avut loc proteste violente in urma deciziei juriului. Manifestantii au distrus vitrinele mai multor magazine, au incendiat tot ce le-a cazut in mana si au aruncat cu sticle si pietre catre fortele de ordine. Potrivit autoritatilor, 83 de oameni au fost arestati.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu