marime text:

Un violator roman a ingrozit Anglia. "M-a sugrumat si a vrut sa-mi scoata ochii"

Gheorghe Avadani, un conational condamnat in tara pentru viol, a recidivat la doar cateva luni dupa ce a ajuns in Marea Britanie, abuzand sexual doua tinere, fapta pentru care a fost condamnat la minimum 11 ani de inchisoare. Cele doua victime spun ca s-au temut ca vor muri de mainile barbatului in varsta de 32 de ani, care le-a sugrumat, iar uneia a incercat sa-i scoata ochii.
Un violator roman a ingrozit Anglia.  M-a sugrumat si a vrut sa-mi scoata ochii

"Infractorul tatuat si plin de cicatrice a fost eliberat dintr-un penitenciar din Romania la mijlocul anului 2007, dupa ce a ispasit o pedeapsa de trei ani, pentru violarea unei adolescente", scrie Daily Mail.

Gheorghe Avadani
a ajuns in Marea Britanie in iulie 2008, iar in doar cateva luni a comis doua violuri, victimele fiind prostituate.

"A incercat sa ma sufoce. Mi-a bagat doua degete in ochi si a incercat sa-mi scoata globii oculari. M-am prefacut ca sunt moarta si ca m-a omorat", a povestit la proces una dintre femeile siluite de roman.

Conationalul nostru a negat ca ar fi facut ceva ilegal si sustine ca actele sexuale au fost consimtite reciproc ori chiar ca este victima unei confuzii. N-a reusit insa sa-l convinga pe judecator, care l-a condamnat pentru o perioada nedeterminata, din care trebuie sa ispaseasca cel putin 11 ani, inainte sa poata spera la o eliberare conditionata. In cazul in care va scapa de inchisoare, Avadanei va fi imediat trimis inapoi in Romania.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu