marime text:

"VIOLATOR" - un tatuaj pe care nu ai vrea sa-l ai pe frunte! VEZI ce i-au scris pe piept

Cand a acceptat sa se intalneasca cu o tanara de 25 de ani, un adolescent de 18 ani nu si-a inchipuit ca urma sa treaca prin cosmarul vietii sale. Intentiile fetei nu erau cele mai bune...
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Stetson Johnson, din Oklahoma City, a cunoscut-o pe Kimberly Vergara pe un site de socializare si a fost bucuros sa se intalneasca cu ea.

S-au plimbat cu bicicletele la marginea orasului si tanara a fost amabila pana la un punct.

Insa la un moment dat s-a trezit luat pe sus de trei prieteni ai fetei, intre care era si fostul ei iubit. L-au batut si i-au tatuat cuvantul VIOLATOR pe frunte, in care au gresit o litera (RAPEST in loc de RAPIST).

I-au facut un tatuaj si pe piept: "Imi plac baietii tineri" ("I like little boys"), apoi l-au abandonat in stare de inconstienta pe un camp.

Se pare ca fata, Kimberly Vergara a provocat incidentul, dupa ce i-a spus fostului iubit ca Stetson Johnson i-a propus sa se culce cu el. Se pare insa ca el nu a avut niciodata aceasta intentie si ca fata nu a urmarit altceva decat sa-l faca gelos pe fostul iubit.

Dupa ce a fost externat din spital, Stetson Johnson si-a tatuat un cod de bare pe frunte, peste tatuajul agresorilor lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu