marime text:

VIDEO: Un politist vine cu PISTOLUL la o bataie cu BULGARI!

Cinci tineri dau in judecata statul american si cer 10 milioane de dolari despagubiri dupa ce au fost amenintati cu pistolul de un politist pe care l-au lovit cu un bulgar de zapada.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Suntem nevinovati, el a exagerat fara ca noi sa gresim" tipa pustii, suparati ca au stat 2 zile in arest pentru un bulgar aruncat din greseala in capul unui politist. Aflat in afara programului, barbatul a scos pistolul, i-a obligat pe tineri sa se aseze in genunchi si apoi a chemat intariri!

"Am simtit in acele momente ca unul dintre noi va fi ucis sau macar impuscat" spune Minuel Ordon, care la 18 ani considera experienta avuta drept cea mai traumatizanta de pana acum.

In raportul pe care l-a intocmit, politistul a povestit ca a fost alergat de cei 5 baieti si ca a fost lovit in repetate randuri cu bulgari. "Nimic din asta nu este adevarat" a spus avocatul tinerilor, incantat ca probele video aparute il vor ajuta in caz.

Cei cinci au dat in judecata statul si cer 10 milioane de dolari despagubiri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu