marime text:

VIDEO: Jaf ratat la o casa de pariuri! Talharul inarmat, facut knock-out de un jucator de rugby

Un jaf la o agentie de pariuri din Marea Britanie s-a incheiat cum nu se putea mai prost pentru hot. Initial, individul reusise lovitura si se pregatea sa plece cu banii, numai ca planurile i-au fost date peste cap de un client. Spre ghinionul hotului, in fata sa se postase un jucator de rugby, care, desi amenintat cu arma, l-a facut knock-out.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Jaful de la agentia de pariuri din nordul Angliei a fost comis in ianuarie. Camerele de supraveghere l-au surprins pe hot amenintandu-l cu o arma pe casier. Ii i-a banii si, tocmai cand se pregatea sa fuga, da nas in nas cu Martin, jucatorul de rugby.

Martin nu s-a pierdut cu firea si l-a imobilizat pe hot. Dupa scurta incaierare, hotul s-a recunoscut invins. A ajuns astfel in mainile politiei.

Acesta a fost cel de-al patrulea jaf comis de tanarul imobilizat de Martin. S-a dovedit a fi cu ghinion, pentru ca judecatorul l-a condamnat la sase ani de inchisoare. Si tot judecatorul i-a transmis jucatorului de rugby ca arma cu care fusese amenintat era de jucarie. Pentru curajul sau, sportivul a fost recompensat cu aproximativ 300 de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu