marime text:

VIDEO: Asasinul de 12 ani, spaima traficantilor de droguri din Mexic, a fost capturat

El Ponchis, mucosul de 12 ani care era cel mai de temut asasin al unui cartel de droguri din Mexic a fost prins in urma cu doua zile, in timp ce intentiona sa fuga din tara.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Conform documentelor, El Ponchis s-ar numi Edgar Jimenez Lugo si ar avea 14 ani, insa alte surse spun ca acest copil are doar 12 ani.
 
Asasinul traficantilor de droguri, a fost arestat in timp ce se imbarca in avion, in statul Morelos, la granita cu Statele Unite ale Americii.
 
El si-a inceput activitatea in urma cu 3 ani. In timpul primelor audieri ar fi declarat ca l-ar fi fortat lideri ai cartelurilor de droguri sa ucida, in caz contrar el ar fi fost cel asasinat.
 
Edgar a mai spus ca intentiona sa zboare pana la San Diego, in California (SUA), unde s-ar fi intalnit cu mama sa vitrega.
 
Arestat, impreuna cu o sora in varsta de 19 ani, El Ponchis era purtatorul de documente de identitate care indicau faptul ca s-ar fi nascut in San Diego.
 
Potrivit presei locale, telefoane mobile ale celor doi frati contin imagini cu modul in care erau torturate victimele asasinului.
 
Baiatul era cautat de autoritati de la sfarsitul lunii octombrie. Imagini video fusesera difuzate cu el in care marturisea ca a ucis mai multi oameni ai lui Isus Radilla, lider al cartelului numit Pacificul de Sud.
 
O fotografie in care se vedea cum este sacrificata o victima a fost, de asemenea, publicata.
 
Adolescentul fusese recent eliberat pe cautiune, din cauza varstei sale, dupa ce fusese capturat in cadrul unei actiuni militare in care au fost arestati sase presupusi ucigasi, conform mass-media.
 
Suspectii si-au marturisit crimele.
 
Mai multi barbati au fost gasiti agatati de podurile din Cuernavaca, la o suta de kilometri de Mexico City.
 
Suspectii au relatat faptul ca El Ponchis era responsabil pentru taierea capetelor si organelor genitale ale victimelor, potrivit presei.
 
"Eu doar le ucideam, nu le-am agatat de poduri niciodata", a declarat vineri adolescent, in fata procurorului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu