marime text:

Vezi cum o urmarire spectaculoasa a politiei, data in direct la TV, s-a sfarsit la McDonald's/ VIDEO

Un hot de masini din Statele Unite a fost prins in direct, la televizor, dupa o urmarire spectaculoasa, terminata intr-un McDonald's.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O echipa de televiziune aflata intr-un elicoper ce zbura deasupra orasului Kansas City a filmat echipajele de politie care au luat urma unei masini declarata furata cu o zi inainte. Dupa niste manevre riscante, in care banditul a evitat la mustata impactul cu alte masini, dupa viraje periculoase care i-a tinut cu sufletul la gura pe cei ce filmau, hotul a oprit in parcarea unui McDonald's.

A crezut ca se salveaza in restaurant, dar a avut ghinionul ca toata cladirea sa fie inconjurata de politie. Pana sa fie retinut, hotul a bagat groaza in clientii si angajatii fast-foond-ului, care a fugit mancand pamantul, crezand ca individul era inarmat.

Cand a fost prins, politistii au realizat ca aveau de-a face cu un client vechi; era vorba de un cunoscut hot de masini, care fusese eliberat din inchisoare cu 4 luni inainte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu