marime text:

Vezi ce suma a primit tanara RAPITA si VIOLATA timp de 18 ani!

California a platit despagubiri de 20 de milioane de dolari unei tinere care a fost rapita in 1991 si violata timp de 18 ani de un cuplu, care a fost condamnat la detentie pe viata, statul recunoscandu-si neglijenta in acest caz.  
Vezi ce suma a primit tanara RAPITA si VIOLATA timp de 18 ani!

Jaycee Dugard, tanara americanca rapita si violata timp de 18 ani in California si gasita în 2009, le-a spus rapitorilor ei - sotii Philip si Nancy Garrido - intr-o scrisoare deschisa, ca i-au furat copilaria, viata ei si a familiei sale si ca niciun Dumnezeu nu ii poate ierta, arata The Independent.

La pronuntarea sentintei pentru sotii Garrido - inchisoare pe viata - mama lui Dugard a citit curtii si celor prezenti o scrisoare deschisa, in care femeia, acum in varsta de 31 de ani, spune ca "a urat fiecare secunda din fiecare zi" petrecuta alaturi de cuplu.

"Am ales sa nu fiu aici astazi, pentru ca refuz sa imi mai irosesc o secunda din viata in prezenta ta", scria Dugard, referindu-se in special la Philip Garrido (60 de ani), care a violat-o de mai multe ori de-a lungul a 18 ani si a avut doi copii cu ea.

"Tot ce mi-ati facut a fost gresit si sper ca intr-o zi sa vezi asta... Mi-ati furat viata mea si pe cea a familiei mele. (...) Nu exista un Dumnezeu in univers care sa treaca cu vederea actiunile tale", a mai transmis tanara.

Mama ei, Terry Probyn, a spus, de asemenea, ca dupa ce Jaycee a fost rapita pe strada, in South Lake Tahoe, a crezut ca va innebuni si ca ii uraste pe sotii Garrido pentru suferinta provocata.

Scrisoarea semnata de Dugard a fost primul comentariu public de la eliberarea ei, in afara de un interviu acordat revistei People, in care reiesea ca se descurca remarcabil de bine avand in vedere traumele suferite.

Philip Garrido
si sotia sa, Nancy, au fost condamnati la inchisoare pe viata de o instanta californiana, dupa ce ambii au pledat vinovati.

Tanara Jaycee Dugard, care are doi copii cu violatorul ei, a fost gasita, in august 2009, dupa ce a disparut in 1991. Anchetatorii au descoperit ca a trait, in acesti 18 ani, impreuna cu copiii, in cabane improvizate si ascunse in fundul gradinii familiei Garrido, la aproximativ 70 de kilometri est de San Francisco.

Procurorul comitatului El Dorado a declarat, intr-un comunicat, ca "enormitatea actelor acuzatilor a cauzat o durere si o suferinta considerabila lui Jaycee, mamei sale, Terry Probyn, si familiei lor".

"Faptul ca (Garrido) a pledat vinovat si ca nu poate face apel pune, definitiv, capat acestui caz, pentru Jaycee si familia sa, care au asteptat aproape 20 de ani sa se faca dreptate", mai scria el.

Gasirea lui Jaycee Dugard a provocat o vie emotie in Statele Unite, cazul fiind acoperit de presa si jurnale televizate timp de mai multe zile. De la eliberarea sa, tanara si-a regasit familia, cu care traieste intr-un loc tinut secret.

Cazul a discreditat, oarecum, aparatul judiciar californian. In timp ce o tinea captiva pe Jaycee Dugard, Phillip Garrido se afla sub control judiciar, pentru un precedent caz de viol.

Statul californian, recunoscandu-si neglijenta in acest caz, a acordat victimei o despagubire in valoare de 20 de milioane de dolari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu