marime text:

Usor cu iarba, tataie - traficant de droguri la 83 de ani!

Un barbat, in varsta de 83 de ani, a fost condamnat, joi, la opt ani de inchisoare de catre instanta franceza, fiind gasit vinovat de complicitate la trafic de stupefiante pe ruta Spania-Franta, relateaza AFP.
Usor cu iarba, tataie - traficant de droguri la 83 de ani!
Victor Bokboza, cetatean francez rezident in Spania, a fost condamnat de mai multe ori, pedepsele adunate indicand peste 40 de ani de detentie pentru fapte similare. Batranul a fost eliberat din detentie, in 2008, dupa ce primise o condamnare de opt ani de inchisoare.
 
Joi, dealerul octogenar, deplasandu-se lent si purtand un costum gri, a negat toate acuzatiile ce i-au fost aduse in fata instantei din Metz.
 
El a fost desemnat ca sponsor al traficului de droguri dintre Spania si Paris de doi barbati, arestati in decembrie 2008, care au transportat cu masina 11 kilograme de marijuana. "Nu am fost niciodata auzit de catre un judecator. Totul este o conspiratie a Politiei!", a protestat el, in cadrul sedintei, afirmand ca este falsa semnatura sa pe partea de jos a procesului-verbal de audiere, de catre un magistrat.
 
Investigatiile Politiei au stabilit insa ca, dupa arestarea celor doi suspecti, Bokboza a dat aproape treizeci de apeluri telefonice la sotiile suspectilor, in scopul de a recupera masina. Octogenarul a fost arestat cateva luni mai tarziu, in Paris.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu