marime text:

Un soldat a incercat sa-si ucida cu grenada sotia insarcinata, ca sa poate sa ramana doar cu amanta

Fapta soldatului este oribila si nu a pus in pericol doar viata sotiei, dar si fiului de 8 ani si a copilului nenascut. Tot el i-a scos din masina, dupa explozie, insa asta nu-l scuteste de pedeapsa.
Un soldat a incercat sa-si ucida cu grenada sotia insarcinata, ca sa poate sa ramana doar cu amanta

Britanicul Nicholas Fabian, de 33 de ani, soldat in rezerva, care a luptat in Afganistan, a fost gasit joi vinovat de tentativa de omor si in cateva zile va afla si cati ani va sta dupa gratii.

Anul trecut, dupa ce s-a intors de pe front, a inceput o relatie amoroasa cu o alta femeie. Sotia lui, Victoria, a aflat de aventura si i-a spus de mai multe ori sa inceteze.

Conflictul dintre cei doi soti a luat amploare abia dupa ce Victoria a gasit un mesaj destinat amantei, in care barbatul ii spunea cat de mult o iubeste.

Dupa acest scandal, Nicholas Fabian a luat decizia de a-si ucide sotia ca sa poata ramane cu amanta.

Furase de pe front o grenada, pe care a instalat-o sub scaunul soferului din masina sotiei. A facut apoi o improvizatie cu ajutorul careia carligul grenadei era scos in momentul in care masina era pornita.

Victoria a urcat in masina impreuna cu fiul de 8 ani si, asa cum a preconizat sotul ei, grenada a explodat in momentul in care masina a fost pornita.

Nicholas s-a speriat in acel moment si si-a scos sotia si fiul din masina care luase foc.

Din fericire, toti, inclusiv copilul nenascut, au supravietuit. Femeia a fost foarte grav ranita si se afla in perioada de recuperare.

In final, Nicholas si-a recunoscut fapta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu