marime text:

Un sofer cu politistii pe urme a daramat un zid gros de 60 de centimetri!

Cu politia pe urme, un sofer din Germania si-a incheiat cursa intr-un mod cat se poate de violent. A pierdut controlul volanului si a ajuns cu masina in sufrageria unei case, dupa ce a trecut printr-un zid gros de aproape 60 de centimetri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Impactul a fost atat de violent, incat zidul gros de caramida s-a prabusit. Cand au vazut distrugerile, pompierii s-au temut initial ca intreaga cladire - din orasul Meppen - este in pericol sa se darame. Si proprietarul a inlemnit cand s-a trezit cu vehiculul in sufragerie. A rasuflat insa usurat ca nu a fost mai rau.

Urmarirea a inceput cand un sofer de 23 de ani s-a facut ca nu ii vede pe politistii care i-au facut semn sa opreasca, la un control obisnuit in trafic, si a apasat cat a putut de tare pedala de acceleratie. Acum, tanarul - ranit in accident - este la spital si politistii asteapta sa-si mai vina in fire, ca sa-l ia la intrebari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu