marime text:

Un SARUT l-a smuls pe un barbat din ghearele mortii! VEZI un VIDEO cu o poveste cutremuratoare

Un tanar agatat in exteriorul unei pasarele aflate la inaltime si cu un cutit indreptat spre inima - aceasta este imaginea care i-a ingrozit pe sute de oameni aflati intr-un mall de China.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul ameninta ca se sinucide din cauza problemelor din familie si parea ca nu mai poate fi salvat. O tanara, angajata unui magazin din acel mall, din orasul Shenzhen, a vazut ca nimeni nu vorbea cu tanarul si a simtit ca doar asta l-ar fi salvat.

Fata s-a apropiat de cordonul de politie si a fost lasata sa-i vorbeasca baiatului dupa ce i-a mintit pe ofiteri ca este iubita lui.

Intre cei doi s-a legat imediat un dialog. Tanarul a spus ca sufera pentru ca provine dintr-o familie destramata, iar fata, Liu Wenxiu, i-a spus ca-l intelege perfect, pentru ca are o situatie asemanatoare.

Apoi fata l-a sarutat fara sa-i dea de inteles ca va face acest lucru, gest care l-a dezarmat total pe baiat. In acel moment, echipajele de salvare au intervenit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu