marime text:

Un roman a incercat sa violeze o femeie care dormea in tren, iar apoi s-a culcat pe locul ei!

Un roman de 40 de ani, fara domiciliu stabil in Franta, a fost arestat dupa ce a incercat sa violeze, in dimineata zilei de 1 decembrie 2010, o femeie care adormise intr-un tren, care mergea de la Paris la Lyon, informeaza, luni, cotidianul Le Progres.
Un roman a incercat sa violeze o femeie care dormea in tren, iar apoi s-a culcat pe locul ei!

Femeia, de 30 de ani, s-a urcat in 1 decembrie anul trecut, in trenul care pleca la ora 5.50 de la Paris la Lyon, dupa ce ratase ultimul tren din ziua precedenta.

Ea parcurge frecvent acest traseu, cel putin o data pe saptamana, in cadrul activitatii sale profesionale si se aseza mereu in acelasi loc, in vagonul sase.

"Vagonul era aproape gol. Avand in vedere ora matinala, putinii pasageri care erau, dormeau. Eu insami eram somnoroasa ca de obicei", povesteste femeia, citata de Le Progres.

In plina calatorie, trezirea a fost brusca si brutala. "Era un barbat deasupra mea. Mi-a bagat mana in pantalon", sustine aceasta.

Pasagera a tipat si a reusit sa se elibereze de atacator.

"Am fugit spre vagonul-restaurant, unde am gasit unul dintre cei doi controlori. Ei au fost foarte receptivi. Cat despre agresor, el n-a incercat sa fuga. A ramas in locul meu si s-a culcat cu capul pe scaunul meu. A venit o data in vagonul restaurant, unde eram si eu, si m-a fixat cu prvirea ca si cand ar fi vrut sa ma intimideze", mai povesteste victima.

Alertati de catre controlori, politistii l-au identificat pe agresor la sosirea trenului in gara Part-Dieu. Este vorba despre un cetatean roman, de 40 de ani. Fara domiciliu stabil, el traieste cu familia sa intr-o tabara improvizata din Lyon. El a fost sa-si vada fratele la Paris si s-a urcat in TGV-ul de dimineata, catre Lyon, fara a avea bilet.

"El este cunoscut ca isi organizeaza in mod vizibil viata in functie de impulsurile pe care le are. Ma intreb ce face societatea pentru a trata acest tip de pervers. Este regretabil ca el a trecut deja la un stadiu superior", afirma victima.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu