marime text:

Un roman a bagat o batrana in coma la Paris!

O femeie in varsta de 83 de ani se afla in coma indusa dupa ce a fost agresata de un adolescent roman care a incercat sa ii fure geanta intr-o statie de metrou din Paris, informeaza ziarul Le Point, in editia electronica.
Un roman a bagat o batrana in coma la Paris!
Potrivit autoritatilor franceze, incidentul a avut loc miercuri, dar a fost facut public vineri.
 
Femeia de 83 de ani este in coma indusa dupa ce a fost agresata de un copil roman de 14 ani in statia de metrou Mairie-de-Clichy, la periferia Parisului.
 
Adolescentul roman a fost retinut, a precizat politia. "Victima s-a prabusit, avea comotii cerebrale si a fost transportata la Spitalul Beaujon din Clichy, fiind plasata in coma artificiala", precizeaza o sursa din cadrul politiei franceze.
 
Potrivit unei alte surse din cadrul politiei, in timp ce se afla in detentie, adolescentul roman a avut nevoie de ingrijiri medicale pentru ca a suferit o criza de epilepsie. Parintii suspectului au fost si ei retinuti, fiind acuzati ca au fortat copilul sa practice cersetoria agresiva.
 
Potrivit inregistrarii realizata de sistemul de supraveghere video, inregistrare vizionata de insusi ministrul francez de Interne Brice Hortefeux, batrana iesea din statia de metrou cand adolescentul roman a incercat sa ii fure geanta, iar ea a opus rezistenta. "Tinand geanta, adolescentul s-a rotit rapid iar apoi i-a dat drumul, femeia dezechilibrandu-se si lovindu-se de un perete", precizeaza sursa din cadrul politiei.
 
"Potrivit imaginilor, adolescentul intrase si iesise de mai multe ori din statia de metrou in acea zi, un comportament care sugereaza ca era in cautarea unei victime pe care sa o jefuiasca", precizeaza sursa citata.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu