marime text:

Un profesor si sotia lui au atras in patul lor elevi, pentru ORGII SEXUALE!

Un profesor de liceu si sotia lui, asistenta medicala la aceeasi institutie de invatamant, au placeri sexuale mai deocheate si pentru a si le satisface au atras in patul lor si elevi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii din statul american Virginia au stabilit ca sotii Craig si Angela Linnon erau adepti ai sexului in grup, sau unul facea sex cu un alt partener, in timp ce era privit de celalalt.

La un moment dat, cei doi soti au inceput sa-si caute parteneri din randul elevilor de la scoala la care lucrau amandoi. Angela a sedus un adolescent de 16 ani, care a fost de acord sa faca sex cu ea intr-un cabinet al scolii. Elevul insa a fost ingrozit cand a constatat ca la act urma sa asiste si sotul femeii.

Cei doi au organizat la un moment dat o petrecere pentru elevi la ei acasa, care a fost stropita cu mult alcool. Una din eleve a fost atrasa in patul conjugal de catre Craig Linnon, iar la un moment dat li s-a alaturat si sotia lui.

Povestile au iesit la iveala in momentul in care cei doi au vrut sa-si atraga mai multi parteneri din randul elevilor. Sotii au fost arestati, iar saptamana aceasta au fost condamnati amandoi la inchisoare - Craig Linnon la 11 ani, iar sotia lui la 9 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu