marime text:

Un preot voodoo obliga fete tinere sa manance inimi si sa bea sange de animale. Acum a ajuns dupa gratii

Barbatul din Marea Britanie a adus fetele in Anglia si le-a obligat sa se prostitueze, amenintandu-le, intr-un ritual voodoo, ca daca vor incerca sa scape, vor fi urmarite de un mare blestem. Barbatul a fost prins in cele din urma de politie, si a primit o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare.
Un preot voodoo obliga fete tinere sa manance inimi si sa bea sange de animale. Acum a ajuns dupa gratii


Fetele, una de 14 si alta de 16 ani au fost aduse din Edo, Nigeria, si se pare ca ele au fost primele victime ale ritualurilor satanice pe care le tinea barbatul.
 
Cele doua adolescente au trecut prin momente de groaza: erau adesea dezbracate pana la piele si obligate sa ia parte la niste ritualuri obscene. Una din fete a fost taiata pe tot corpul cu lame de ras, apoi a fost inchisa intr-un cosciug pentru mai multe ore.
 
Intr-o alta ceremonie barbatul le-a obligat pe fete sa bea sangele unei gaini, ba chiar sa manance inimi pline de sange. Apela la aceste metode brutale pentru a se asigura ca fetele nu vor fugi de langa el. Se pare ca individual era seful unei retele de prostitutie, care racola minore din Nigeria si le obliga sa se culce cu barbati straini.

Politia britanica a intrat pe fir, iar barbatul si-a primit sentinta: 20 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu