marime text:

Un politist din Anglia a gresit tinta si a electrocutat o fata de 14 ani

O fetita de 14 ani din Anglia a fost electrocutata accidental de un politist care a folosit un pistol electric de inalta tensiune pentru a imobiliza un suspect, dar care a ratat tinta.
Un politist din Anglia a gresit tinta si a electrocutat o fata de 14 ani
Ofiterii care investigau o plangere privind comportamente antisociale au actionat pistolul electric in momentul in care tinta pe care trebuia sa o imobilizeze a devenit agresiva fata de politisti.
 
Lamele electrice proiectate din pistolul electric au ratat insa tinta si au nimerit-o pe Jodie Gallagher, o fetita de 14 ani, care se afla in zona.
 
Ofiterii britanici de la Politia Nothinghamshire au demarat o ancheta in acest caz, dupa ce si-au cerut scuze public pentru acest incident nefericit. Ei incearca, in prezent, sa stabilieasca motivul pentru care tinta a fost ratata.
 
Potrivit unei declaratii a oficialilor Politiei din Nothinghamshire, politistul care a tras cu pistolul electric a intrerupt curentul imediat, cand a vazut ca a ratat tinta.
 
In Anglia politistii au fost dotati cu pistoale electrice care proiecteaza cu acuratete lamele metalice care se prind de tinta si totodata transmit impulsuri electrice de mare intensitate ce duc la imobilizarea instantanee a tintelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu