marime text:

Un miliardar american, anchetat pentru o frauda de tip Caritas, a ramas fara masinile de lux

Bugatti - o bucata, Rolls Royce - tot una, plus un iaht de peste 2 milioane de dolari, tablouri, case si terenuri. Toate fac parte din inventarul intocmit de agentii FBI, cand au sechestrat averea unui miliardar din Florida. Autoritatile spera ca vor recupera astfel macar o parte din miliardul de dolari fraudat de omul de afaceri, printr-o schema de tip Caritas.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Nu ma voi opri nici macar un minut, pana cand si ultimul banut nu va fi returnat fiecarui investitor legitim", sustine Scott Rothstein.

Declaratii in care nu mai crede nimeni. Ca dovada, Biroul Federal de Investigatii a trimis o mica armata de agenti la resedinta lui Rothstein din Florida. Un fel de pestera cu comori a lui Ali Baba, din care FBI a avut ce alege. La debarcaderul vilei astepta cuminte un iaht scos la licitatie pentru 2 milioane si jumatate de dolari, in timp ce in garaj odihneau printre altele, un Bugatti de 1,8 milioane de dolari, un Rolls Royce ceva mai ieftin si tot asa.

Cand schema Ponzi, asemanatoare cu Caritasul din Romania, s-a prabusit, peste 300 de oameni s-au trezit fara bani. Avocatii lor au cerut justitiei sa puna sechestru pe averea lui Rothstein, sperand sa recupereze macar 300 de milioane de dolari. Adica 10 centi, de fiecare dolar investit.

In ceea ce-l priveste, Rothstein are alte planuri. Judecat in libertate, el a reusit sa paraseasca Statele Unite cu un avion privat. S-a dus tocmai in Maroc, nu inainte de a transfera acolo 16 milioane de dolari, dintr-un cont secret. Agentii FBI au primit ordin sa nu se intoarca din Maroc fara Rothstein si banii lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu