marime text:

Un mafiot de pe lista FBI a celor mai cautati 10 oameni isi executa un prieten! VIDEO SOCANT

Jose Saenz, un mafiot care a socat Statele Unite dupa ce si-a violat si executat fosta prietena, mama fiicei lui de 2 ani, a fost filmat de camerele de supraveghere in timp ce isi lichideaza un amic, intr-o suburbie din Los Angeles.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La doar 22 de ani, Jose Saenz si-a inceput cariera impuscand mortal doi gangsteri, de la mica distanta. Dupa doar 11 zile, cel poreclit "Smiley" a decis ca persoanele din anturajul lui stiu prea multe. Drept urmare, si-a violat, iar apoi executat fosta iubita, cu care are avea o fetita de 2 ani. Oribila crima s-a petrecut in dormitorul bunicii lui.

Smiley a fugit in Mexic, devenind un pion important in traficul international de droguri. A trecut de nenumarate ori granita inapoi in SUA, folosind un pasaport fals.

Publicatia L.A. Weekly a obtinut o filmare in care Jose Saenz isi executa un prieten, de asemenea traficant de droguri si partener de afaceri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu