marime text:

Un jucator de rugby le-a TAIAT CAPUL celor care i-au violat fiica!

Un fost rugbist african a fost retinut de politie, marti, la Durban, el fiind banuit ca a ucis cu toporul trei persoane, pe care le considera vinovate ca i-au violat fata si au infectat-o cu virusul HIV, a anuntat, miercuri, presa locala.
Un jucator de rugby le-a TAIAT CAPUL celor care i-au violat fiica!
Potrivit cotidianului Afrikaans Die Beeld este vorba despre un fost component al formatiei Blue Bulls din campionatul provinciilor sud-africane - Currie Cup, insa publicatia nu-i dezvaluie identitatea.
 
"In momentul arestarii, am descoperit un topor, despre care credem ca este arma crimei, haine cu urme de sange si o masina care ar fi putut fi folosita in timpul atacurilor. Persoana arestata va fi inculpata pentru trei crime cu circumstante agravante si o tentativa de omor", a declarat un purtator de cuvant al politiei provinciale, Vincent Mdunge, citat de cotidianul Sowetan.
 
O alta publicatie, Cape Argus, sustine ca fostul rugbist este banuit ca a decapitat una dintre victime, ca le-a taiat gatul celorlalte doua si ca a incercat sa ucida o a patra persoana. Sursa citata mentioneaza ca barbatul care a scapat cu viata, Khangelani Mdluli, in varsta de 27 de ani, a declarat ca agresorul l-ar fi acuzat ca i-a violat fiica si ca a contaminat-o cu virusul HIV, inainte de a scoate toporul.
 
"Cand toporul s-a apropiat de capul meu, m-am aplecat in fata si agresorul mi-a atins doar in zona abdomenului", a povestit Khangelani Mdluli.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu