marime text:

Un grup de oameni de afaceri nemultumiti a ordonat asasinarea premierului Bulgariei!

O grupare de criminalitate organizata, ai carei lideri au fost retinuti vineri intr-o operatiune a Ministerului de Interne bulgar, primise cu cateva luni in urma ordin sa-l asasineze pe premierul Boiko Borisov, afirma editia de duminica a cotidianului 24 Ceasa, citata de site-ul Novinite.com.
Un grup de oameni de afaceri nemultumiti a ordonat asasinarea premierului Bulgariei!


Membrii unui grup de crima organizata pregateau asasinarea premierului bulgar

Mai multi membri ai gruparii "Ucigasii" au fost arestati vineri, printre ei numarandu-se si presedintele Federatiei bulgare de sumo, Petar Stoianov, cunoscut drept Capetenia.

Politia crede ca dispune de dovezi solide conform carora grupul l-a asasinat pe Iuri Galev, controversat presedinte al unui club de fotbal, in iunie 2010, dar a comis si alte sase asasinate.

Cotidianul 24 Ceasa afirma ca serviciile de informatii americane au avertizat autoritatile bulgare, cu cateva luni in urma, in legatura cu ordinul de asasinare a lui Borisov, care ar fi fost dat de "un grup de oameni de afaceri nemultumiti".

Borisov si ministrul de interne, Tvetan Tvetanov, care au sustinut sambata o conferinta de presa comuna, nu au facut nici o referire la un complot vizand asasinarea premierului.

Boiko Borisov a afirmat insa ca ancheta va dezvalui legaturi cu multe crime, comise sau planificate membrii grupului, care au legatura cu traficul de droguri, prostitutie, industria silvica sau turism.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu