marime text:

Un fotbalist englez gasit vinovat de CRIMA risca sa fie condamnat la INCHISOARE PE VIATA!

Cariera unui fotbalist englez este incheiata, dupa ce a fost gasit vinovat de crima. Fost atacant al echipei de liga secunda Milwall, Gavin Grant risca sa-si petreaca restul vietii in spatele gratiilor, pentru ca a impuscat mortal un barbat in 2004, intr-un schimb de focuri. Incidentul este considerat o reglare de conturi intre doua bande rivale, care isi disputau un teritoriu propice traficului de droguri.
Un fotbalist englez gasit vinovat de CRIMA risca sa fie condamnat la INCHISOARE PE VIATA!

In varsta de 26 de ani, Gavin Grant a mai evoluat pentru Wycombe Wanderers si Bradford City, echipa la care a jucat pana la finalul sezonului trecut.

In sala de judecata, Grant a sustinut ca totul este o inscenare si ca nu este implicat in moartea victimei, despre care a spus ca ii era prieten. El isi va afla sentinta luni, insa Daily Mail sustine ca jucatorul ar putea fi condamnat la detentie pe viata, alaturi de un alt barbat implicat in crima.

"Gavin Grant a comis o crima si a cazut ca va scapa nepedepsit. Si-a continuat cariera de fotbalist, desi in tot acest timp, avea mainile patate de sange", a declarat unul dintre politistii care s-au ocupat de caz.

Grant a fost gasit nevinovat intr-un proces derulat in 2007, in care era de asemenea acuzat de crima, in cazul uciderii unui alt barbat, mort in 2005, dupa ce a fost impuscat de 16 ori, de trei persoane diferite.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu