marime text:

Un criminal condamnat pe viata si-a amenintat sotia cu moartea pentru ca se intalneste cu un alt barbat

Desi nu o sa-si mai vada niciodata sotia, intrucat a fost condamnat la inchisoare pe viata, fara posibilitatea de a fi eliberat conditionat, criminalul Danny Pelosi nu suporta gandul ca sotia sa planuieste sa-si refaca viata alaturi de alt barbat.
Un criminal condamnat pe viata si-a amenintat sotia cu moartea pentru ca se intalneste cu un alt barbat

Chiar daca este incarcerat intr-o inchisoare de maxima securitate, Pelosi, de 47 de ani, este in legatura permanent cu lumea din exterior. Are cont pe Facebook, vorbeste la telefon si are chiar un robot telefonic pe care primeste tot felul de mesaje, desi toate acestea sunt strict interzise pentru detinuti.

Fiind foarte bine informat, a aflat ca sotia, Jennifer Pelosi, care a cerut de mai multa vreme anularea casatoriei, are un iubit.

Acum cateva luni, dupa ce femeia s-a intors din concediu, a gasit pe telefon un mesaj de la Danny, care-i spunea: "aceasta e ultima vacanta pe care ai facut-o". Ulterior, femeia a primit mai multe amenintari cu moartea. Cand a sunat-o ultima data, Danny i-a spus ca poate sa trimita pe cineva si in 45 de minute va fi moarta.

Danny Pelosi a fost condamnat pentru ca l-a ucis pe sotul multimilionar al amantei sale, cu care ulterior s-a casatorit. Femeia a murit in scurt timp de cancer, dar, prin testament, lui Danny nu i-a revenit niciun cent din averea de 100 de milioane de dolari.

Dupa ce a ramas vaduv, s-a recasatorit cu Jennifer, cu care fusese casatorit pana sa o cunoasca pe sotia milionarului. Dupa incheierea casatoriei a fost gasit vinovat pentru omor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu