marime text:

Un barbat si-a VIOLAT sora cu COADA MATURII, inainte ca mama lor s-o ucida!

"Cea mai buna zi a Laurei a fost ziua in care a murit" - aceasta este declaratia unui procuror, care a anchetat cazul unei femei care a fost torturata, violata, sodomizata de propriul frate si, in final, ucisa de mama.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La sfarsitul procesului au iesit la lumina sadismul si depravarea celor doi agresori. Laura Cummings (foto 2) a fost detestata de propria familie pentru ca a fost bolnava psihic. Fratele ei vitreg, Luke Wright, a chinuit-o intr-un mod groaznic... a oparit-o pe fata cu apa clocotita, i-a taiat fesele si a violat-o. Inainte de moarte, fratele si-a dat reprezentatia finala, violandu-si sora cu coada de la matura.

In ultimele luni de viata, Laura Cummings a avut mai tot timpul pe fata o gluga si a fost legata permanent de un scaun metalic de bucatarie. I se lua gluga de pe cap doar atunci cand Luke Wright, fratele vitreg si mama, Eva Cummings (foto 1), si mama lui Luke in acelasi timp, faceau sex in fata ei.

Intr-una din zile, dupa ce Laura a fost torturata si violata de frate, mama a ucis-o, sufocand-o.

Eva Cummings a fost deja condamnata la inchisoare pe viata pentru fapta ei, iar fiul va primi, cel mai probabil, aceeasi pedeapsa, chiar daca sufera si el de tulburari psihice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu