marime text:

Un baiat de 15 ani s-a sinucis pentru ca parintii au aflat ca facea SEX cu o femeie de 30 de ani!

Femeia a fost arestata la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a recunoscut ca a avut relatii sexuale cu baiatul de 15 ani, gasit mort intre timp.
Un baiat de 15 ani s-a sinucis pentru ca parintii au aflat ca facea SEX cu o femeie de 30 de ani!

Brenda Harding, din Colorado, a facut prima data sex cu Tristen Hagen pe cand acesta avea doar 14 ani, pe data de 6 iunie 2010. In timpul anchetei s-a stabilit ca baiatul voia sa-si faca un tatuaj cu aceasta data, pe care o considera cea mai frumoasa zi din viata lui.

Relatia lor s-a desfasurat pe parcursul a zece luni, timp in care parintii baiatului, dar si sotul femeii au inceput sa banuiasca natura legaturii dintre cei doi.

In seara de 1 aprilie 2011, parintii baiatului au sunat-o pe Brenda Harding si i-au spus sa stea la distanta de baiatul lor pentru ca altfel aveau de gand sa ceara un ordin de restrictie de la judecator.

Insa pe la miezul noptii femeia s-a intalnit cu Tristen Hagen, au facut sex in masina, apoi i-a spus de amenintarea lansata de parintii lui. Baiatul a parut foarte afectat de aceasta discutie. A coborat din masina femeii si s-a indreptat spre casa, unde n-a mai ajuns.

Pe data de 4 aprilie cadavrul lui a fost gasit pe un teren viran, destul de aproape de casa "iubitei". Autopsia a stabilit ca luase o supradoza de medicamente. Din ancheta a rezultat ca baiatul a fost infricosat de faptul ca parintii aflasera de relatia cu femeia de 30 de ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu