marime text:

Un angajat de la KFC isi iese din minti: injura si ameninta un client! VEZI VIDEO

Scena uluitoare petrecuta intr-un restaurant fast-food din Australia. Un angajat si-a pierdut cumpatul si a inceput sa injure si sa ameninte un client, dupa ce acesta s-ar fi aratat nemultumit de faptul ca nu poate adauga si bacon la burgerul comandat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Incindentul s-a petrecut intr-un local "Halal-friendly", unde nu se comercializeaza bacon sau alte produse din carne de porc, in concordanta cu legea islamica.

Angajatul urla cat il tine gura: "Nu ma inregistra, curvo! O sa-ti sparg capul, frate!", in timp ce colegii lui se chinuiesc sa-l calmeze. El loveste si o casa de marcat, inainte sa fie indepartat.

Un purtator de cuvant al KFC a precizat ca angajatul furios a fost suspendat in urma incidentului si i s-a oferit consiliere. Pe langa condamnarea comportamentului si scuzele de rigoare, reprezentantul lantului de restaurante a precizat ca mai multi clienti care au asistat la scandal sustin ca anterior, angajatul fusese abuzat verbal de client.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu