marime text:

Uluitoarea poveste a mamei care a vrut sa-si ucida copii, de frica Apocalipsei!

Frica de Apocalipsa i-a luat mintile unei mame din California. Pentru ca un fals profet a sustinut ca pe 21 mai vine sfarsitul lumii, femeia a incercat sa-si ucida cele doua copile, paradoxal, ca sa le apere de suferinte.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Amandoua au scapat cu viata, dar  mama lor va ramane multi ani dupa gratii.

Femeia de 47 de ani si-a atacat copilele, de 11 si 14 ani, cu un cutit, dupa care a incercat sa-si ia viata. Norocul lor a fost un prieten de familie, care a intrat in acel moment in casa si a chemat politia.

Mama i-a lasat fara replica pe oamenii legii, atunci cand a incercat sa isi justifice gestul. Le-a spus ca a fost convinsa ca pe 21 mai va veni sfarsitul lumii si nu voia ca fiicele ei sa treaca prin asa ceva. Copilele au fost ranite, dar sunt in afara oricarui pericol.

Asa-zisul profet Harold Camping a reusit sa bulverseze multi oameni, atunci cand a anuntat ca lumea urma sa dispara pe 21 mai. Mii de naivi l-au luat in serios, cu rezultate dezastruoase. Unii si-au golit cartile de credit sau conturile de economii ori si-au luat adio de la rude si prieteni.

Un caz revoltator este acela al unui barbat care a vrut sa-si eutanasieze animalele de companie, insa a fost oprit la timp de autoritati.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu