marime text:

Ultimele imagini cu Osama Bin Laden in viata: este imbatranit si are barba vopsita

Ca sa inlature orice indoiala privind eliminarea sefului al Qaeda, Washingtonul a dat publicitatii cinci materiale video confiscate din fortareata lui bin Laden.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aparent, acestea sunt ultimele imagini cu Osama bin Laden in viata, inregistrate prin toamna lui 2010. Este extrem de imbatranit si se urmareste obsedant pe el insusi la televizor, in zilele de glorie ale organziatiei teroriste pe care a fondat-o.

Intr-o alta inregistrare, pare ca bin Laden si-a vopsit barba, pentru ca in mesajul adresat adeptilor sai sa para mai tanar si in putere.

Pe de alta parte, apar tot mai multe detalii despre modul in care americanii au pus mana pe cel mai cautat terorist al lumii.

Brian Todd, corespondent CNN: "Potrivit celor de la New York Times, spionii americani care supravegheau casa au observat un barbat care iesea regulat la plimbare, in gradina resedintei, petrecand acolo intre 20 de minute si o ora. In niciun moment n-au putut confirma ca este bin Laden."

In timp ce americanii inlatura putin cate putin misterul care invaluie capturarea si uciderea lui bin Laden, expertii antitero se tem ca noul lider prezumtiv, egipteanul al Zawahiri, este mult mai periculos decat Osama insusi.

John McLaughlin, fost director adjunct CIA: "Preluarea conducerii de catre Zawahiri va insemna ca reteaua se va concentra pe ceea ce ne temeam cel mai mult - combinatia dintre terorism si armele de distrugere in masa. El a fost intotdeauna interesat de asa ceva, mai mult decat orice alt lider al miscarii".

Pana cand vor pune mana pe Zawahiri, Washingtonul il vaneaza pe alt potential lider. Aviatia americana  a lansat o drona, pe urmele yemenitului Ayman al Awaki. Moartea lui nu a putut fi confirmata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu