marime text:

Ultimele 15 minute din viata unui adolescent: a fost injunghiat in gat si a fost lasat sa moara intr-o balta de sange

Moartea unui adolescent, care a fost lasat fara suflare in mijlocul strazii, arata cat de mult s-a degradat societatea in care traim.
Ultimele 15 minute din viata unui adolescent: a fost injunghiat in gat si a fost lasat sa moara intr-o balta de sange

Tanarul de 16 ani a fost injunghiat in gat de trei persoane, iar apoi a fost lasat inconstient pe asfalt unde a murit din cauza pierderii mari de sange. Martorii la aceasta crima au declarat ca sangele tasnea din gatul lui Yemura, si din pacate nu au putut face nimic pentru a-i salva viata.
 
O persoana aflata la fata locului chiar a declarat: “Am vazut cum viata i se termina. S-a stins in fata mea pe asfalt, fara sa pot face ceva. E tragic”.
 
Oamenii legii care investigheaza aceasta crima spun ca este unul din cele mai dificile cazuri cu care s-au confruntat in ultimii 25 de ani: “Un adolescent a fost omorat in miez de zi pe una din cele mai aglomerate strazi din Londra. Vietile a sute de oameni au fost puse in pericol de atacul acestor criminali. Este unul din cele mai groaznice cazuri pe care le avem, mai ales ca victima nu s-a putut apara, a fost luata prin surprindere”.
 
Tanarul a decedat la spital, iar politistii inca nu au suspecti in acest caz. Se pare ca o persoana a fost arestata, insa dupa cateva ore de interogatoriu a fost eliberata, din lipsa de probe.
 
Politistii continua investigatiile in acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu