marime text:

Uite cine are masini de 70.000 de euro in Romania! VIDEO

Te ingrozesti cand vezi cine conduce masini de lux pe strazile din Bucuresti. Una dintre ele a ars aseara intr-o reglare de conturi, dar pe pagubit nu-l deranjeaza. "Daca vrea tatal meu PIAN isi face parc auto".
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Asa arata acum ceea ce a mai ramas dintr-un bolid de 70 de mii de euro - Audi A8. Cine l-a incendiat, cu siguranta a stiut ce face: din masina nu a mai ramas nimic intreg. De abia mai poate fi recunoscuta. In plus, flacarile au fost atat de puternice incat au distrus si autoturismul unor vecini, parcat alaturi.

Fiul proprietarului este convins ca stie cine i-a dat foc la masina. Daca l-ar fi prins, se jura ca i-ar fi dat topoare in cap!

Sermin Pian, fiul proprietarului: "Din cate am inteles si mi-au explicat vecinii, prima data a venit, a dat cu benzina pe ea si dupa aia a venit si a aruncat cu sticla incendiara. Crede ca ne-a ofticat daca a dat foc la masina? Am pierdut noi mult mai mult decat asta, am pierdut vile, case, sute de mii de euro. Sa moara familia mea daca nu-l prindeam si nu-i dadeam la topoare in cap de nu-l faceam de boala copiilor, dar nu l-am prins"

Sublim. Asa suna declaratia unui om cu masina de 70.000 de euro si care-si permite sa piarda alte sute de mii, dupa propriile-i spuse.

Anchetatorii cred ca au de-a face cu o impartire de teritoriu - mai exact pagubitii si autorii isi disputa influenta in sectorul 6, acolo unde a avut loc incidentul. Le va fi foarte greu sa dovedeasca insa acest lucru, pentru ca, evident, niciuna dintre parti nu recunoaste.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu