marime text:

"Ucigasul de Indragostiti" face prapad la granita cu Romania!

Motive serioase de ingrijorare la granita de est a Romaniei. Este teroare in randul tinerilor din Moldova. Politia are toate motivele sa creada ca un criminal in serie ii vaneaza nepedepsit de nimeni. Iar 3 crime duble par sa indice acest lucru. De fiecare data, ucigasul a luat vietile unor indragostiti care isi parcasera masinile in locuri izolate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O masina parasita in camp le atrage atentia oamenilor din Durlesti, o localitate de langa Chisinau.

Disperati cer ajutor. Politistii ajunsi la fata locului spera din tot sufletul sa nu gaseasca aceeasi scena oribila pe care au vazut-o de alte doua ori, la Ialoveni si Nisporesti.

Inevitabilul se petrece. In autoturism o tanara este dezbracata de la brau in jos si impuscata in ceafa, pe bancheta din fata. El, a fost inghesuit in portbagaj, dupa ce a fost ucis cu doua focuri de pusca. Cineva i-a executat cu o arma de vanatoare cu alice. Agentii se gandesc ca inainte de toate fata a fost siluita.

Baiatul de 19 ani se numea Ilie Racu si era elev intr-a douasprezecea. Olguta Caslaru, iubita sa avea doar 15 ani si era eleva intr-a opta.

Olga si Ilie se iubeau de cateva luni. Aici, la Ialoveni, a inceput seria crimelor la indigo. Un barbat si o femeie, au fost impuscati cu o arma cu glont. Ea era goala de la brau in jos, el langa masina.

Dubla crima de la Ialoveni a fost descoperita tarziu si legistii nu au putut stabili daca femeia fusese violata. In martie politistii au localizat un al 3-lea autoturism cu alti oameni impuscati. Numai ca in acest al treilea caz, anchetatorii au descoperit si un bilet de adio.

Criminal care deocamdata se plimba liber si vaneaza indragostiti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu