marime text:

Turnul Eiffel, Notre Dame si Turnul Londrei, urmatoarele tinte ale teroristilor Al Qaida

La acest gand tremura Europa, mai ales ca autoritatile americane si-au sfatuit cetatenii aflati pe continent sa fie prudenti. Infricosator este ca tot in aceasta saptamana am aflat despre atentate dejucate in Franta, Germania si Marea Britanie.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intr-un comunicat publicat duminica, Departamentul de Stat ii pune in garda pe sutele de mii de americani aflati in Europa cu afaceri, la studii sau in vacanta. Autoritatile avertizeaza in legatura cu riscul producerii unor atentate marca Al-Qaida si ii sfatuiesc pe cetatenii lor sa fie "atenti", in special in locurile publice. Cu toate acestea, nu interzic formal, deplasarile.

Informatiile adunate in ultima vreme par sa contureze posibilitatea unor atacuri in stilul celor de la Mumbai de acum 2 ani, care au facut aproape 170 de morti. Scenele care au indoliat India s-ar putea repeta, de aceasta data intr-unul sau in mai multe orase europene, pe care cei in Statele Unite nu le-a identificat.

Expertii cred ca daca va ramane in vigoare, avertizarea ar putea da o lovitura incasarilor din turism.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu