marime text:

Trioul diabolic. Au torturat o femeie timp de TREI ZILE, pana i-au schimbat culoarea pielii!

Trei adolescenti din Anglia au fost gasiti vinovati in urma procesului in care erau judecati pentru ca au supus o tanara cu dificultati de invatare, la trei zile de tratamente sadice si tortura sexuala. Darren Hogdinson (18 ani) si fetele Chelsea Mills (16 ani) si Chelsea Williams (14 ani ani) i-au provocat rani atat de grave victimei, incat oamenii au crezut ca e vorba de o persoana de culoare.
Trioul diabolic. Au torturat o femeie timp de TREI ZILE, pana i-au schimbat culoarea pielii!

Cei trei i-au turnat victimei lac de unghii si frisca in par, pe care apoi l-au ras, impreuna cu sprancenele. Victima a fost dezbracata si umilita sexual, inainte sa fie sechestrata intr-un sifonier, iar Hodgkinson sa-i arda mainile si fata cu o bricheta.

La tribunal, adolescentii au pledat nevinovat, insa judecatorul a fost de alta parere si l-a condamnat pe Darren Hogdinson, considerat capul rautatilor, la minim patru ani de detentie. Mills a primit 2 ani de inchisoare, in timp ce Williams a scapat cu o pedeapsa de doar 18 luni.

"Biata femeie s-ar putea sa nu-si revina niciodata din punct de vedere psihologic. V-ati luat de ea pentru ca era diferita si fara niciun alt motiv decat pentru a va satisface dorinta depravata de a face rau", le-a spus judecatorul celor trei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu